Maatschappelijke verantwoordelijk-heid

Basware’s maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt bepaald door een hoogzakelijke ethiek, bedrijfswaarden en wetgeving. Als onderdeel van de wereldwijde maatschappij is Basware niet alleen verantwoordelijk voor haar stakeholders maar ook voor klanten, medewerkers en gemeenschappen met wie het bedrijf zakendoen.

Basware is toegewijd om verantwoordelijk te werk te gaan in alle economische, sociale en milieutechnische activiteiten. Onze economische groei geeft waarde aan onze stakeholders terwijl we aan de andere kant ook onze sociale en milieutechnische verantwoordelijkheden nemen.
Vanuit milieutechnisch oogpunt bevorderen onze oplossingen het terugbrengen van kantoorafval en de overgang naar een papiervrij kantoor. Ons hoofdkantoor in Espoo in Finland ontving hiervoor in 2003 de Green Office Certificate van het Wereld Natuur Fonds.

Basware bevordert ook een gezonde balans tussen werk en familie, en moedigt haar personeel aan om aan een maatschappelijke carrière en persoonlijke groei te werken. Onze sociale verantwoordelijkheid reikt ook verder dan alleen de eigen organisatie.

Eerder ondersteunde Basware:

Plan
via Plan, een non-profit organisatie ondersteunen wij kinderen in ontwikkelingslanden.

WWF: Save the Baltic Sea
Basware ondersteunt het WNF in de conservatie van het leven in de Baltische Zee.

The Association of the Friends of the University Childrens’ Hospital in Finland
Basware ondersteunt the The Association of the Friends of the University Childrens’ Hospital in Finland en ondersteunt de afdeling waar hartafwijkingen worden onderzocht.

Delen: