Factuurautomatisering

Factuurverwerking controle en inzicht

Door over te stappen naar geautomatiseerde factuurverwerking vergroot u de controle op, en inzicht in uw wereldwijde cashflow-verplichtingen.

Basware Invoice automatiseert tijdrovende handmatige processen zoals het invoeren van gegevens, het coderen van facturen, de workflow en het beoordelen en goedkeuren van facturen. Op die manier kunt u zich concentreren op de strategische vraagstukken van uw bedrijf.

Functies voor factuurverwerking

We hebben krachtige functies ingebouwd die zowel grote organisaties als groeiende bedrijven helpen hun factuurverwerkingsprocessen te verbeteren en te beheren, waaronder:

  • Matching automatiseert de verwerking van facturen – dat wil zeggen: het controleren van facturen aan de hand van de bijbehorende inkooporders en contracten – voordat deze naar uw backend-systeem worden overgebracht
  • Onkostenbeheer integreert de onkostenworkflow en vermindert de werklast van de handmatige verwerking van declaraties tot 66%
  • Mobiliteit verhelpt knelpunten en biedt toegang tot processen, overal en altijd

Het systeem ondersteunt alle wettelijke eisen ten aanzien van het archiveren van facturen met een eArchive (alleen voor e-facturen) en een documentenarchief voor het permanent archiveren van alle soorten documenten.

Voordelen van factuurverwerking

Onze geautomatiseerde oplossing heeft zowel strategische als tactische voordelen:

  • Inzicht in uitgaven zodat u zicht hebt op uw uitgavenpositie voor een strategische en nauwkeurige positionering
  • Volledige controle over het factuurverwerkingsproces, workflows, rechten en bedrijfsregels
  • Efficiëntie waardoor uw transactiekosten per factuur dalen en uw crediteurenadministratie wordt gestroomlijnd

Delen: